Halkla İlişkiler ve Organizasyon Kursu Başvuru Formu

Yeteneğini Keşfet, Kariyerini Yönet!

Yetenek Dönüşüm Projesi çerçevesinde Halkla İlişkiler ve Organizasyon Kursumuzu açıyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda; Yenişehir Halk Eğitim Merkezi  İşbirliğinde açacağımız programda katılımcılar bir taraftan Milli Eğitimden onaylı sertfikaya hak kazanırken, diğer taraftan "kariyer ve iş arama danışmanlığı" ile sektörde istihdam edilmelerini amaçlıyoruz.

Kurs Kriterleri

• MBB Kariyer Merkezine kayıtlı olmak
  • 35 yaşını aşmamak
  • En az lise mezunu olmak
  • Kurs Programına devam etmeye engel olacak herhangi bir durumu olmamak

Önemli

1. Kursumuz planlama aşamasındadır. Son başvuru tarihi 10 Ekim olup; Yenişehir Halk Eğitim ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere 2 grupta açılacaktır.
  2. Kursiyerlerimize ücretsiz Kariyer Rehberliği ve İş Arama Danışmanlığı hizmeti verilecektir.
  3. Sadece kriterlere uyan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.
  4. Kontenjan sayısından fazla başvuru olması halinde mülakat yöntemi de uygulanabilecektir

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi: 0324 533 32 80

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında hazırlanan , MBB KVKK Açık Rıza Beyanı , MBB KVKK Aydınlatma Metni