A- A+

Yaz Dostum Konserleri’nin Coşkusu Bu Kez Çamlıyayla’yı Sardı

01 Temmuz 2023 13:48

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Yaz Dostum Konserleri’ ilçelerde hız kesmeden bütün coşkusuyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hem kent merkezinde hem ilçelerde gerçekleştirdiği Yaz Dostum Konserleri’nin’ bu kez adresi Tarsus Çamlıyayla oldu.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Başkan Vahap Seçer’ in Çamlıyayla Katlı Otopark Ve Pazar Yeri açılışını gerçekleştirdikten sonra ilçede Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası’nın sahne aldı. Repertuvarını son dönemin sevilen parçalarıyla oluşturan orkestra, vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Özdülger: “Vatandaşlarımız müziğin büyüsüyle şehrin tadını doyasıya çıkarsınlar”

Haziran ayı boyunca Anamur'dan Mut’a, Bozyazı’dan Aydıncık’a, Tarsus’tan Silifke’ye kadar Mersin’in bütün ilçelerinde ‘Yaz Dostum Konserleri’ni’ vatandaşlarla buluşturduklarını ifade eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, Biz her zaman bahsettiğimiz gibi müzikle şifalanmak istiyoruz ve vatandaşlarımızı dolu dolu müzik etkileriyle buluşturuyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası ve Türk Halk Müziği Orkestrası ile birlikte Mersin’in her yerinde vatandaşlara müzik dinletileriyle keyifli vakit geçirmelerini istediklerini söyleyen Özdülger, “Vatandaşlarımızın, müziğin büyüsüne kapılarak güzel hayaller kurmasını ve bu güzel şehrin tadını doyasıya çıkartarak yaşamalarını istiyoruz” diye konuştu. Özdülger, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Sanat Toplulukları olarak vatandaşlarımız, müzikle ve sanatla, bizimle kalsınlar” diye de ekledi.

“Çamlıyayla Halkı Pop Orkestrasıyla doyasıya eğlendi”

Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası’nı eğlenceli bularak, keyifli zaman geçirdiğini belirten Yakup Şimşek, “Çalan şarkılar gençlere yönelik o yüzden mutluyuz. Burada zaman gayet güzel geçiyor” dedi.

Tesadüf eseri konsere denk gelerek güzel zaman geçirdiğini ifade eden Hülya Terlikoğlu ise, “Gençlerle birlikte eğleniyoruz, konserlerin devamlı olmasını istiyoruz” dedi.

Konsere katılan gençlerden Ece Naz Akgöz, “Burada olmaktan çok memnunum. Şarkılar tam bize hitap ediyor” şeklinde konuştu.

Konserde eğlenen gençlerden Sıla Ergül, “Çamlıyayla’da konserlerin sürekli olmasını diliyoruz. Konser gerçekten çok güzeldi” dedi.

Çamlıyayla halkı için konseri çok faydalı bulduğunu dile getiren Sedef Öksüz, “Özellikle çocuklarım için konseri çok güzel buldum. Çamlıyayla çok aktif bir yayla. O yüzden konserlerin devamlı olmasını diliyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’ e teşekkür ederek yapılan projelerin ve etkinliklerin halkı mutlu ettiğini söyleyen Bilge Eker, “Böyle etkinlikler bizleri çok mutlu ediyor. Bu harika orkestra için teşekkür ediyoruz. Enerjileri çok muhteşemdi” diye konuştu.

 

Haberin görüntüsünü indirmek için tıklayınız.

 

Haberin Videosu

Haberin Fotoğrafları