MSK, Çayırova’yı 79-67 Yendi

22 Nisan 2024 09:27

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 34. haftasında Çayırova Belediyesi’ni ağırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (MSK) yeni galibiyetiyle taraftarlarını sevindirdi.

Edip Buran Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada 3 periyodu da önde bitiren Carettalar, aynı başarıyı maç sonucuna da taşıdı. 18-14’le biten ilk çeyreğin ardından ilk yarıyı 41-30 önde bitiren MSK ekibi, coşkulu taraftarları sayesinde heyecanlı bir maça ev sahipliği yaptı. Üçüncü çeyreği 61-53 önde bitiren Carettalar, maç sonucunu 79-67 tamamladı.

“Süper Lig’e çıkmak tek hedefimiz”

Maçın ardından mücadeleyi değerlendiren Başantrenör Can Sevim, “Normal sezonu galibiyetle bitirdik. Normal sezonun özellikle ikinci yarısında çok iyi bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Bir mağlubiyet dışında, ikinci yarıdaki tüm maçlarımızı kazandık. Süper Lig’e çıkmak tek hedefimiz. Şimdi geriye 8 maç kazanıp Süper Lig’e çıkmak kaldı” dedi.