A- A+

Mersin Büyükşehir’in Erdemli’de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

29 Nisan 2022 10:14

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, trafik akışının yoğun olduğu noktaların yanı sıra mahallelerde de asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kentin farklı noktalarında eş zamanlı çalışma yürüten ekiplerin yeni noktası Erdemli ilçesi oldu.

Ekipler ilk olarak Fatih Mahallesi Akbıyık Caddesi’nde 1300 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Kısa sürede çalışmayı tamamlayan ekipler, yolu hizmete sundu.

Parke yol yerine sıcak asfalt

Ekiplerin bir diğer çalışma noktası da Alata Mahallesi oldu. Şenoğlu Caddesi’nde konforlu bir ulaşım için yenileme yapan ekipler, sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Mevcutta yol platformunda bulunan ve altyapı çalışmaları sebebiyle deforme olan parke yol sökülerek, cadde daha konforlu ulaşım için sıcak asfaltla kaplandı. Ekipler, caddede ihtiyaç olan kısımlarda kaldırım çalışması da gerçekleştirdi.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, ‘Yolumuz Açık Olsun’  sloganıyla kentin farklı birçok noktasında yol ve asfalt  çalışmalarına devam edecek.

Haberin Fotoğrafları