Başkan Seçer’in Acı Günü

14 Ekim 2023 13:04

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer; Başkan Seçer’in amcası Necmi Seçer’in Tarsus Güney Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine katıldı. Başkan Seçer’in amcası Necmi Seçer, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi.

Başkan Seçer’i bu acı gününde; geçmiş dönem ve mevcut milletvekilleri, geçmiş dönem ve mevcut belediye başkanları, siyaset ve iş dünyasının temsilcileri, muhtarlar, esnaf ve sanatkârlar, kamu ve belediye bürokratları, oda, dernek ve kooperatif başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Başkan Seçer’in yakınları ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.

Başkan Seçer’in Tarsus’un tanınmış eşraflarından olan amcası Necmi Seçer, Tarsus Güney Mezarlığı’nda toprağa verildikten sonra Kur’an-ı Kerim okunup, dualar edildi. Başkan Seçer, ardından taziyeleri kabul etti.