A- A+

Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

01 Mart 2024 19:35

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, sık sık gerçekleştirdiği gezilerle Mersin halkı ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı’na katılan Seçer, ardından da Menteş Mahallesi’nde pazar ziyareti yaptı ve daha sonra otogar esnafıyla buluştu.

“Hayatımın en güzel dönemini bu 5 yılda yaşadım”

Elazığlılara “Mersinimizi sevdiniz mi, güzel mi?” diye soran Başkan Seçer, yıllardır bu kentte yaşayanların artık ‘Mersinliyim’ demesi gerektiğini vurguladı. Seçer, “Burada yaşıyorsak, çocuklarımız buradaysa, burada karnımız doyuyorsa hepimiz Mersinliyiz. Mersinli olduğumuzu her ortamda gururla söylemezsek, Mersin öne çıkmaz” dedi. Mersin’in 2,5 milyon nüfusu olduğunu hatırlatan Seçer, “Burada Türkiye'nin her tarafından insanlar var. 5 yıldır belediye başkanıyım. Hayatımın en güzel dönemini bu 5 yılda yaşadım. Bu iş çok kutsal bir iş” sözlerine yer verdi.

“Bana destek veren Mersin halkına teşekkür ediyorum”

İnsanların teşekkürlerinin kendisini mutlu ettiğini belirten Seçer, “Bu iş zor bir iş ama kutsal bir iş. 5 yıl önce bana destek veren, bu duyguları yaşatan Mersin halkına teşekkür ediyorum. 5 yıllık sürede de onların başını dik gezdirdiysek, ‘Bu adama destek verdik. Bizi de pişman etmedi. Allah yolunu açık etsin’, dedirtebiliyorsak bir kez daha mutlu oluruz” dedi. Seçer, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek konuşmasına son verdi.

Seçer, Menteş’te yurttaşlarla buluştu

Ardından Menteş Mahallesi’nde yer alan semt pazarını gezen Seçer, esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi. Menteş halkı tarafından sevgiyle karşılanan Seçer, yurttaşlarla bol bol sohbet etti. Seçer’e “Mersin sizinle güzelleşti. İyi ki varsınız” diyen Menteş halkı, hizmetler için teşekkürlerini iletti.

Otogar esnafından Seçer’e tam destek

Daha sonra Mersin Şehirler Arası Otobüs Terminali’ni (MEŞOT) ziyaret eden Seçer, burada otogar esnafı ile bir araya geldi. Esnafa ‘Hayırlı işler’ dileğinde bulunan Seçer, esnafın çayını içti, gelen sorun ve talepleri dinledi. Başkan Seçer’e taleplerini ileten otogar esnafı, hizmetleri ve desteği için teşekkür ettiler. Otogardaki yolcularla da sohbet eden Seçer, ‘İyi yolculuklar’ dileğinde bulundu. Otogardaki yurttaşlar da Seçer’i çok sevdiklerini ve seçimlerde kendisine tam destek vereceklerini belirtti.

 

Haberin görüntüsünü indirmek için tıklayınız.

 

Haberin Videosu