A- A+

Başkan Seçer, ‘Eskimeyen Şarkılar Konseri’ne Katıldı

28 Şubat 2024 08:53

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir’in Emekli Evi’nden faydalanan üyelerden oluşan Gönülden Sesler Korosu’nun ‘Eskimeyen Şarkılar Konseri’ne katıldı.

Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Başkan Seçer’in yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Emekli Evi üyeleri ve sanatseverler katıldı.

Seslendirilen şarkıları çok beğendiğini belirtip tüm koristleri ve saz heyetini tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Sizler hayatta deneyimli insanlarsınız. Hayatın her aşamasında önemli olaylar yaşamışsınız ve bugünlere gelmişsiniz. Şu anda bizim gibi olan insanlara ve daha geri yaşta olan insanlara aslında önderlik ediyorsunuz. Bir arada olmak, sosyalleşmek, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurmak çok güzel” dedi.

“Tüm yurttaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz”

Yerel seçimlerden sonra da toplumun tüm kesimleri ile bir arada olmaya devam edeceğine vurgu yapan Başkan Seçer, “Seçimden sonrada buradayım, bir yere gittiğim yok. 1 Nisandan sonrada buradayız. O günde, bugünde, yarında gelecekte de emekli insanlarımızın, sizlerin ve tüm yurttaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Tuncer: “Gencinin, esnafının, çiftçisinin bildiğim gibi emeklinin de sorunlarını biliyorum”

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer ise Başkan Vahap Seçer’e sanata, sanatçıya ve emekli yurttaşlara verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Mezitli’de yaşayan herkesim sorunlarını bildiğini ifade eden Tuncer “Mezitli’nin her mahallesinin sorununu bildiğim gibi, gencinin, esnafının, çiftçisinin bildiğim gibi emeklinin de sorunlarını biliyorum. Bu kardeşiniz bir yola çıktı. İnanın 1 Nisanda belediye başkanı olduktan sonra da sanatın, sanatçının ve emeklinin yanında olacağım. Bunun referansı Vahap Seçer Başkanımdır. Sizlere inanıyorum, güveniyorum” sözlerine yer verdi.

Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konserde, katılımcılar unutulmaz bir akşam yaşadı. Konserde, konuşmaların ardından Emekli Evi üyelerinden Nedret Uygur Başkan Seçer’e katkılarından ötürü çiçek takdim etti.

Seçer de Koro Şefi Zeynep Özer Gündüz’e plaket takdim etti.

 

Haberin görüntüsünü indirmek için tıklayınız.

 

Haberin Videosu

Haberin Fotoğrafları