Başkan Seçer’ den Kurban Bayramı Mesajı

26 Haziran 2023 13:53

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Kurban Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin güçlendiği bir Kurban Bayramı'nı daha karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bu bayram da sevdiklerimizle bir arada, geleneklerimizi yaşatacağız. Birlik ve beraberlik örneği göstererek; eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret edecek, çocukları sevindirecek, ihtiyaç sahiplerine yardım edecek ve dargınlıkları gidererek bu özel günün ruhuna uygun davranacağız.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bizler, her zaman olduğu gibi bu bayramda da sizler için görevimizin başında olacağız.

Hoşgörünün daim olduğu, kardeşlikle, bereketle, afiyetle dolu bir bayram diliyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kurban Bayramımız mübarek olsun.”