Başkan Seçer’ den Gülnar Çıkarması

01 Aralık 2023 18:45

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir’in hiçbir ayrım gözetmeden hizmet götürdüğü ilçelerden olan Gülnar’a çıkarma yaparak, Gülnar halkıyla bir araya geldi.

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Gülnar’daki öğrencilerle bir araya gelen ve ardından da üreticilerle tarımsal destek töreninde buluşan Seçer, esnaf ve vatandaş ziyareti yapmayı da ihmal etmedi.

Gülnar Semt Pazarı’nı ziyaret eden Seçer, pazar esnafına ‘Bereketli işler’, vatandaşlara da ‘İyi alışverişler’ diledi. Başkan Seçer’i karşılarında görmekten mutluluk duyduklarını belirten vatandaş ve esnaf da, Büyükşehir’in hizmetlerinden ötürü Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Pazar tezgahlarını tek tek dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Seçer, tezgahlardan alışveriş de yaptı. Ziyarette, vatandaş ve esnafın istek ve sorunlarını dinleyen Seçer, gelen talepleri de not aldırdı.

Gezide, Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından çocuklara oyuncak ve vatandaşlara da pazar çantası hediye edildi.