A- A+

Başkan Seçer, Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Turu'nda Okulları Ziyaret Etti

28 Mayıs 2023 17:01

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye’nin geleceğini belirleyecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Turu'nda ailesi ile birlikte oy kullandıktan sonra Yenişehir, Tarsus ve Toroslar ilçelerinde bulunan okulları ziyaret etti. Vatandaşlarla kısa süreli sohbet eden Seçer, sandık görevlileri ile emniyet mensuplarına kolaylıklar diledi.

Başkan Vahap Seçer'e Yenişehir ilçesinde; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, Tarsus ilçesinde; CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Meclis üyeleri ve partililer, Toroslar ilçesinde de; CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş ve Meclis üyeleri eşlik etti.

Okullarda Başkan Seçer’e yoğun ilgi

İlk olarak Yenişehir İlçesi’nde yer alan Mahmut Arslan Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Seçer vatandaşlarla selamlaşıp “Hayırlı olsun” dedi. Oy kullanmak için okullarda yer alan vatandaşlar Başkan Seçer'e yoğun ilgi gösterirken, bol bol da fotoğraf çektirdiler. Oy kullanmaya gelen gençlerle de sohbet eden Başkan Seçer, “Gençleri görünce içim ferahlıyor” dedi ve ilk oyların ne kadar değerli olduğundan söz etti. Vatandaşlar da, “Memleketimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Vatandaşlardan Seçer’e; “Çocuklarımızın geleceği için geldik”

Daha sonra Tarsus ilçesine geçen Başkan Seçer, burada da Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu'nu ziyaret etti. Oyunu kullanmak için okula gelen vatandaşlarla ve sandık başında görev alan görevlilerle sohbet eden Başkan Seçer, “Kolay gelsin. Elinize sağlık” diye konuştu. “Hayırlı olsun” diyerek oyunu kullanan vatandaşlarla sohbet eden Seçer, aileleri ile birlikte de okula gelen çocukları sevdi.

Seçer, oy kullananlara da “Memleketimiz için hayırlı olsun” dileğinde bulundu. Seçer'i karşısında gören vatandaşlar da “Bu sefer olur inşallah” ifadelerini kullandı. “Çocuklarımızın geleceği için geldik” diyen vatandaşlar da Başkan Seçer ile sohbet etti. Okul ziyaretlerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri için de teşekkür eden vatandaşlar, “Başkanım herkes sizi beğeniyor” ifadelerine yer verdiler.

Başkan Seçer daha sonrasında ise İclal Ekenler Anadolu Lisesi 'ne geçti. “İnşallah her şey güzel olacak” diyen vatandaşlara, “Elinize, emeğinize sağlık. Memleketimiz için hayırlısı neyse o olsun” diyerek yanıt veren Başkan Seçer, de sandık görevlilerine teşekkür edip, kolaylık diledi.

Ziyaretler Toroslar’da sona erdi

Tarsus ilçesinden Toroslar' a geçen Seçer burada da Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Oy kullandıktan sonra Başkan Seçer ile sohbet eden gençler; “Sandıklarımıza sahip çıkıyoruz” dedi. Başkan Vahap Seçer son olarak da Toroslar'daki Hüseyin Güvercin Ortakolu'na geçti ve oyunu kullanan vatandaşlarla sohbet edip, sandık görevlilerine kolaylık diledi.

 

Haberin görüntüsünü indirmek için tıklayınız.

 

Haberin Videosu