MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 'HALKTAN BİRİ' İSİMLİ TİYATRO OYUNU

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Halktan Biri” adlı oyunumuzla Mersin Büyükşehir Belediyesi Nevid Kodallı Oda Tiyatrosunda siz değerli Mersin halkı ile buluşuyoruz.

Travis Pine; ABD hükümeti tarafından çok kez hayal kırıklığına uğramış, işinden atılmış, açlık sınırında yaşıyor olmasına rağmen ülkesini çok seven ve ülkedeki sorunlara karşı duyarsız kalamayan orta gelirli bir vatandaştır. Travis, başkanın ülkeyi kötü yönettiğini ve durumun her geçen gün daha da kötüye gittiğini düşünür ve onu eleştiren mektuplar yazmaya başlar. Başkan’ın bu mektupları okuyup olumsuz etkilenmesi neticesinde bir gün kapısı FBİ ajanı Tom Walker tarafından çalınır. Ajan Walker, Travis Pine’ı Başkan’a mektup yazmaktan vazgeçirmeye çalışır. Vazgeçirebilmek için de ona çeşitli teklifler sunar. Her seferinde hayal kırıklığına uğrayan Travis, sonunda….

İyi seyirler.
Tarih: 02 Şubat 2022 Çarşamba
Yer: Mersin Büyükşehir Belediyesi Nevid Kodallı Oda Tiyatrosu
Saat: 20:00

- Oyunlarımız Ücretsizdir.
- Davetiyelerimiz sınırlıdır.
- Davetiye için telefonla rezervasyon yapılması rica olunur.
- Rezervasyon: 0 (539) 586 76 41 – 0 (324) 533 21 58
- Davetiyesiz seyirci alınmayacaktır.
- Temsil başladıktan sonra izleyici alınmaz.

- T.C İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelgeye istinaden sahne girişinde fotoğraflı kimlik ile birlikte en az 2 doz yapılmış aşı kartı, aşı olmayanların 48 saat içinde yapılmış PCR testi belgesi ibraz etme zorunluluğu vardır. Belgeleri sunamayan seyircilerimizi kabul edemeyeceğimizi bildirir, anlayışınız için teşekkür ederiz.