Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Destek Paketi Başvurusu

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yeni bebek sahibi ailelere bebeklerinin büyüme aşamasında destek sağlamak amacıyla; Yeni doğan için hazırlanan ve içerisinde 1 paket bebek bezi,  1 adet alt açma bezi,  1 adet zıbın takımı,  1 adet biberon,  1 adet ateş ölçer, 1 paket ıslak mendil,  1 adet bebek şampuanı,  1 adet bebek havlusu, 1 paket sabun tozu içeren bebek bakım çantasını teslimat noktalarımızdan teslim ediyoruz.

İstenilen Belgeler

• Bebeğin/bebeklerin arkalı-önlü kimlik fotoğrafı ya da doğum belgesi.

Önemli Notlar:

• Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Destek paketine Mersin’de ikamet eden ve 0-1 ay arası bebeği olan vatandaşlarımız başvurabilmektedir.
  • Başvuru sahibinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.
  • Başvurunun yapılabilmesi için başvuru esnasında bebeğin önlü-arkalı kimlik fotoğrafının ya da doğum belgesinin yüklenmesi gerekmektedir.
  • Başvuru formunda size en yakın teslimat noktasını seçmeniz gerekmekte olup paketinizi sadece seçtiğiniz noktadan teslim alabilirsiniz. Teslim alabileceğiniz gün ve saat SMS yoluyla tarafınıza bildirilecektir. Teslimat noktaları için tıklayınız.
  • Belirtilen gün ve saatte paketimizi teslim almanız gerekmekte olup almadığınız paket başka zamanda teslim edilmeyecektir.
  • Ön kayıt işlemi tamamlanmış vatandaşlarımızın başvuru durumlarını teyit etmek amacıyla belediyemize telefon üzerinden ulaşma gereksinimleri yoktur. Teslim edilen evrakla ilgili eksiklik durumlar tarafınıza SMS aracılığıyla bildirilecektir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ