• İlanlar

Tarsus İlçesine bağlı ATALAR(Deliminnet), ALİAĞA, ALİEFENDİOĞLU, HASANAĞA, MANTAŞ, YENİÇAY (Araplar), YEŞİLTEPE (Çatalkeli) ve YEŞİLTEPE (Yeşilkuyu) Mahallelerinde Uygulama Alanı İlanı

Tarsus Kadastro Birimince Tarsus İlçesine bağlı ATALAR(Deliminnet), ALİAĞA, ALİEFENDİOĞLU, HASANAĞA, MANTAŞ, YENİÇAY (Araplar), YEŞİLTEPE (Çatalkeli) ve YEŞİLTEPE (Yeşilkuyu) Mahallelerinde 3402 sayılı Kadastro Kanununun 22. Maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendi hükümlerine göre taşınmaz malların uygulama işlemlerine 30.01.2018 Salı günü saat 10:00'dan itibaren başlanılacaktır.