Tarsus'ta Rüzgar Etkili Oldu

Mersin’in Tarsus ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına bazı ağaçları yerinden söktü. Fırtına nedeniyle devrilen ya da zarar gören ağaçlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.

Mersin’de 24 Mart Cumartesi günü sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan rüzgâr nedeniyle, bazı yerlerde ağaçlar devrildi ve şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Güney yönden esen kuvvetli rüzgâr nedeniyle ağaçlar yıkılırken, şiddetli fırtına çok sayıda ev, araç ve işyerine zarar verdi. Yaşanan olumsuzluklar Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından giderildi.

Şiddetli fırtına özellikle Tarsus’un Yeşiltepe Mahallesi, Anıt Mahallesi, Ali Menteşoğlu Caddesi, Hal Yolu, Çardak Kavşağı, Alparslan Türkeş Bulvarı, Devlet Bahçeli Mesire Alanı, Langen Bulvarı, D-400 Karayolu, Girne Mahallesi ve Atatürk Gençlik Parkı gibi bölgelerinde etkili oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri Tarsus genelindeki yıkılan ve tehlike arz eden ağaçları tek tek temizledi. Ekipler tüm gün hava şartları normale dönene kadar çalışmalarını sürdürdü.