Mersin Büyükşehir, Eğriçam Mahallesi 7. Cadde’de 1100 Metrelik Yolu Yeniledi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sorun yaratan her bölgede yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Eğriçam Mahallesi 7. Cadde’de 1100 metrelik yolda yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir’den hem altyapı hem üstyapı çalışması

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri tarafından yol yenileme programına alınan birçok noktada çalışmalar devam ediyor. Ekiplerin sorunsuz yollar için kentin dört bir tarafındaki yol yenileme çalışmaları kapsamında; MESKİ’nin gerçekleştirdiği yağmursuyu ve içmesuyu deplase çalışmalarının ardından 7. Cadde’de 1100 metrelik yola 2 bin 550 ton sıcak asfalt döküldü. Göçmen Katlı Kavşağı çalışmalarından dolayı vatandaşların yoğun olarak kullandığı alternatif güzergah yenilenerek, Mersinlilerin hizmetine sunuldu.

Yayın Tarihi:2.1.2022 09:18:35

Video İndir