Mersin Büyükşehir’den Türk PDR Derneği’ne Teşekkür

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, YKS öncesinde sınav kaygılarının önlenmesine yönelik olarak yaklaşık 1000 öğrenciye sunum veren Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Mersin Şubesi’ne teşekkür etti.

“İş bölümü için hazırız”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Necdet Tamamoğulları, Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Mersin Şube Başkanı Uzman Psikolojik Danışman Uğur Çapulcuoğlu ve Psikolojik Danışman Zekiye Kaplan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.  Tamamoğulları, Derneğin Sosyal Politikalar Çalıştayı’na desteği için de teşekkürleri sundu. Çapulcuoğlu ve Kaplan, dezavantajlı kesimlere yapılacak sosyal hizmetler konusunda iş bölümü için her zaman hazır olduklarını vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin merkez, Tarsus, Anamur, Silifke ve Mut olmak üzere Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurslarında eş zamanlı olarak yaklaşık 1000 kişinin üzerinde öğrenciye sınav kaygısını azaltmalarına yönelik sunumlar yapılmıştı.