Kamuoyuna Duyurulur

Mersin ilimiz Toroslar ilçesi Çağdaşkent Anadolu Lisesi önünde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyemize ait olan 33 CKH 15 plakalı araç Toroslar İlçe Seçim Kuruluna tahsis edilmiştir. Yanında İl Seçim Kurulu görevlisi ile birlikte görevde iken içlerinde Aytuğ Atıcı’nın da bulunduğu bir kesim Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı aracı ile sanki ‘farklı bir işlem yapılmaya çalışılıyormuş’ gibi toplum üzerinde algı oluşturma çabası içine girmişlerdir. Aytuğ Atıcı her zamanki provakatif tavrıyla olayı manipüle etmeye çalışmakta ve bu tür tavırlarıyla aslında vatandaşlarımızı yanlış bir tutuma sevk etmektedir.  Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Toroslar İlçe Seçim Kuruluna tahsis ettiğimiz bu araç, İlçe Seçim Kurulu’nun talimatlarıyla hareket etmekte olup, belirtildiği gibi usülsüz bir işlem ya da hareket içinde bulunmamıştır. Ülkemizde barış ve huzur ortamında gerçekleşen seçimin akabinde toplumsal gerginlik yaratabilecek böylesi açıklamaların kimseye fayda getirmeyeceğinin bilinmesini istiyoruz. Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dosyalar