Dalga Sesleri Eşliğinde Yaz Konserleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Kent Orkestrası Yaz Konserleri”, dalga sesleri eşliğinde müzik keyfi yaşatıyor. Kızkalesi ve Susanoğlu’nun ardından Yemişkumu ve Kocahasanlı sahilinde devam eden konserler, yaz boyunca dinleyicileri müziğe doyuracak.

Büyükşehir Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ve personeliyle gerçekleştirdiği etkinlikte, son olarak Yemişkumu ve Kocahasanlı’da tatil yapan vatandaşlar için konser verildi. Düzenlenen konserde tatilciler doyasıya eğlendi. Kent Orkestrası solistlerinin seslendirdiği parçalara danslarıyla eşlik eden vatandaşlar, plajda renkli görüntüler oluşturdu.

7’den 70’e herkes sahillerde

Etkinliklerle Mersinliler’in kültür ve sanat faaliyetleriyle buluşması hedefleniyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanata verdiği bir önemin göstergesi olarak düzenlenen konserler kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Kent Orkestrası ve solistleri sahne alıyor.

Denize karşı seslendirilen şarkılara eşlik eden tatilciler, birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söylüyor. Büyükşehir Belediyesi sayesinde eğlenceli bir yaz akşamı geçiren tatilciler, alkışlar ve ıslıklar ile şarkılara eşlik ediyor. 7’den 70’e herkes sahillerdeki halk konserlerinin tadını çıkarıyor.

Konserler hız kesmeden devam edecek

Bir turizm kenti olan Mersin’de, yaz sezonu boyunca her Cuma ve Cumartesi akşamı Kızkalesi, Susanoğlu, Yemişkumu ve Kocahasanlı sahil bandında konserler gerçekleşecek. “Kent Orkestrası Yaz Konserleri” kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve solistleri tarafından, 12 Temmuz’da Susanoğlu, 13 Temmuz’da Kızkalesi, 19 Temmuz’da Yemişkumu, 20 Temmuz’da Kocahasanlı, 26 Temmuz’da Kızkalesi ve 27 Temmuz’da da Susanoğlu’nda konser verilecek.