Çocuklar, Kargılardan Yaptıkları Çadırları Süsledi

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu tarafından çocukların doğayla iç içe vakit geçirmeleri ve yaşıtlarıyla kaynaşmaları için Tarsus Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen Çocuklar Toprak ve Su ile Buluşuyor etkinliği, geçtiğimiz hafta renkli ortamlara sahne oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer’in de katıldığı etkinlikte, çocuklar kargılardan yaptıkları çadırları süsledi. Yapıcı ve onarıcı olmanın gururunu yaşayan çocuklar, inşa ettikleri çadırlarda oyunlar oynadı. 90’lı yıllarda çocuk olanların en keyifli oyunlarından olan değnek kapmaca ve taş-kağıt-makas oyunlarını da oynayan çocuklar, oyunların sadece sanal ortamlarda olmadığını görmüş oldu. Ayrıca çocuklara sürpriz kukla gösterisi yapıldı.

Çocuklar için her şey var

Çocuklar, söz konusu etkinlikte trekking, küçük survivor parkuru, yapay kanalda kano, yapay şelale, suda yürüyüş, köpük dansı, komando yürüyüşü ve bardakla ritim tutma gibi macera dolu etkinliklerin yanı sıra masal anlatma, yüz boyama ve resim çizme aktivitelerine ücretsiz ulaşıyor.