Büyükşehir’den Öğrencilere Karne Hediyesi Olarak Kar Sürprizi

Mersin’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, merkezde yaşayan öğrencilerin mutluluğu oldu. Büyükşehir Belediyesi, milyonlarca öğrencinin karne heyecanı yaşadığı günde Mersinli öğrencilere karne hediyesi olarak kar sürprizi yaptı. Akdeniz’de Çilek Mahallesi Mehmet Dağlı İmamhatip Ortaokulu bahçesine ve Huzurkent’te Bahşiş Cumhuriyet alanına kamyonlarla dökülen kar, öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de kar mutluluğu yaşayamayan öğrencileri unutmadı. Şehir merkezine kar yağmadığı için kartopu oynama zevki yaşayamayan öğrenciler için Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kamyonlarla kar bırakıldı. Okul bahçesine ve Cumhuriyet alanına dökülen kar ile eğlenceli dakikalar yaşayan öğrenciler, kartopu oynayarak gönüllerince eğlendi. Öğrenciler karne heyecanı ile kartopu oynamanın mutluluğunu birlikte yaşadı.

Karla oynayarak, gönüllerince eğlenen öğrenciler ve mahalle muhtarı eğlencenin sonunda Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerine yaptıkları karne sürprizi için teşekkür etti.

Arslanköy’de çocukların okul yolunu Büyükşehir ekipleri açtı

Toroslar İlçesi Arslanköy Mahallesi’nde de Arslanköy Ortaokulu öğrencileri yoğun kar yağışından dolayı kapanan yollar nedeniyle karne almaya gidemeyince, öğrencilerin karne heyecanı yarım kalmıştı. Karne heyecanı ile sabah yola çıkan çocuklar kar engeline takılınca çocukların imdadına Büyükşehir ekipleri yetişti. Kısa sürede okul yolunu açan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, öğrencilerin karne heyecanını yaşamasını sağladı.