Evde Sağlık ve Bakım Uygulaması

Büyükşehir Belediyemiz sosyal belediyecilik alanında yeni bir projeye daha imza atarak sağlık hizmetlerini vatandaşın ayağına götürüyor. İlerleyen yaşları nedeniyle hareket kısıtlılığı yaşayan ve bu nedenle sağlık hizmetleri, kişisel bakım gibi ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik evde sağlık ve bakım uygulamasını başlattı. Proje başladığı andan itibaren kısa süre içerisinde Büyükşehir Belediyemize bağlı evde sağlık ve bakım ekipleri 600 evi ziyaret ederek, vatandaşlara sağlık ve bakım hizmeti verdi.

Büyükşehir Belediyemizin hayata geçirdiği projeden çeşitli hastalıklara bağlı olarak evde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan hasta, engelli, yatağa bağımlı hastalar ve yaşlılar faydalanabilecek. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, 0324 223 42 42 numaralı iletişim numarasından ya da 444 2 153 numaralı Mersin Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezimizden 08.00- 17.00 saatleri arasında randevu alabilecekler.