Geleceğin Sanatçılarının Sertifika Heyecanı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat alanında geleceğin yeteneklerini ortaya çıkarıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Tiyatro Şube Müdürlüğü tarafından, eğitim alan küçük yaştaki kursiyerlere sertifikaları verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yaratıcı drama eğitimleri kapsamında 6 aydır eğitim alan kursiyerler, sertifikalarını almadan önce, yaratıcı drama eğitmeni Özgür Ahmet Gönenler’in yazıp yönettiği 7 farklı skeci sahnelediler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahnelenen oyunlarda başarılı bir performans sergileyen küçük kursiyerler, oyunları izleyen ailelerinden ve kalabalık bir izleyici topluluğundan bol bol alkış aldılar.

Geleceğin Sanatçıları Büyükşehir Tiyatrosu’nda buluşuyor

Ücretsiz eğitmenler eşliğinde yeteneklerini geliştirme fırsatı bulan çocuklar 6 ay süren eğitimler sonrasında sertifika almaya hak kazanıyor.  Mersin’de kültür ve sanat alanında önemli etkinlikler düzenleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi sanata ilgi duyan tüm aileleri ve çocukları bekliyor.