• Duyurular

Esnafların Meski Borcunun Ödenmesi

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 26/11/2020 tarihli ve 674 sayılı ara kararı uyarınca ve 18/11/2020 tarihli 19161 sayılı (kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, internet kafe/salonu, elektronik oyun salonları, bilardo salonları, lokaller, çay bahçeleri, halı sahalar ve nargile salonları) ve 30/11/2020 tarihli 20077 sayılı (yüzme havuzları, hamamlar, saunalar, masaj salonları, lunaparklar, anasınıfı, anaokulları) Genelgeler ile kapanan işyerlerinin ve yine bu dönem içinde faaliyet yapamayacak olan okul servislerine ve kantin esnafına yeni bir Genelge ile açılana kadar kapalı olduğu süre boyunca esnafların ikamet ettiği evin su faturalarının 500-TL’ye (beşyüztürklirası) kadar olan kısmı Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenecektir.

Başvurular internet üzerinden alınacak olup,  form üzerinde doldurulması gereken bilgilere ek olarak “Destekleme Basvuru Formu” imzalı olarak sisteme yüklenecektir.

Son Başvuru Tarihi: 08.01.2021

Online Destekleme Başvuru Formu